Multi Project Management


FLOW MPM 120FLOW MPM is een methodiek die organisaties die meerdere projecten tegelijkertijd uitvoeren helpt dat veel efficiënter te doen.

Bij FLOW MPM wordt het gebruik van middelen niet langer vanuit de volgorde van activiteiten uit individuele projectplannen bepaald, maar is het de beschikbaarheid van de middelen die de volgorde van de activiteiten bepaalt.

 

Abeel.IT is verkoop- en implementatiepartner van FLOW MPM.

FLOW MPM is bedacht, ontwikkeld en gemaakt door glow.

De missie van GLOW-management is:

Uw FLOW, onze Missie!

In alles wat we doen, geloven we in het uitdagen van de status quo in projectmanagement.

Ons product helpt u en uw medewerkers in het doen van het werk met de grootste effectiviteit maar wel in harmonie, samenhang en evenwicht.

Wij maken toevallig een multi project management systemen. Wil u het uitproberen?

Bekijk de film , de snelste manier om onze aanpak te begrijpen.

 

 

Conflicten oplossen

Wij lossen de conflicten bij de toewijzing van uw middelen op

Hét nummer 1 probleem van projectmanagers is het hebben van de juiste middelen op het juiste moment. Veel energie gaat verloren door kostbare escalaties met nadelige gevolgen voor uw organisatorische prestaties. FLOW MPM’s duidelijke prioritering per taak zal resourceconflicten over meerdere projecten oplossen.

 

Zonder overbelasting

Betrouwbare einddatums zonder overbelasting

Het afgeven van einddatums is lastig. U kunt een order verliezen als uw offerte te lange doorlooptijden heeft, maar te vroege einddatums leiden tot overbelasting van uw resources met ernstige gevolgen voor uw complete portfolio. FLOW MPM biedt direct inzicht in de belasting van uw resources op vaardigheidsniveau wanneer u uw einddatums afgeeft. FLOW MPM geeft u ook de mogelijkheid tot het herschikken van prioriteiten in uw portefeuille om deze extra opdracht te krijgen zonder overbelasting van uw middelen. Met deze waardevolle hulpmiddelen haalt u het maximale uit uw organisatie.

 

In de FLOW komen

Beheer uw middelen en uw projecten komen in de FLOW

Wat gebeurt er met uw projecten als uw middelen worden toegewezen op de best mogelijke manier? Al uw projecten komen in de FLOW! De kern van onze aanpak is dat we in staat zijn om vertraging op te sporen in de voortgang van uw middelen lang voordat het effect zichtbaar is op projectniveau. Dit geeft u kostbare tijd en inzicht om resourceproblemen op te lossen lang voordat ze tot escalaties leiden.
 

Prioriteiten op taakniveau

Van Portefeuille naar prioriteiten op taakniveau

Er zijn veel gereedschappen op het gebied van portfoliomanagement om u te helpen uw projecten te prioriteren. Maar hoe dit te vertalen in duidelijke prioriteiten op de vloer? Wij maken die brug voor u op een eenvoudige en elegante manier. Wij tonen niet alleen de prioriteiten van de taken, maar ook het vermogen van de middelen om deze taken uit te voeren.

 

Project- en resource management

Project- en resource management in één

Wij zien project- en resourcemanagement als één, we noemen het Multi-ProjectManagement. Wanneer van een project de einddatum of scope verandert, dan heeft dit directe invloed op de belasting van de betrokken middelen. Dus een verandering in een enkel project heeft gevolgen voor alle lopende projecten. Na vele jaren van onderzoek ontwikkelden we een eenvoudig te gebruiken oplossing om dit in één oogopslag te beheren.

 

In een oogopslag 120

Portfolio gezondheidsindicatoren in één oogopslag

We weten waar uw projectvertraging vandaan komt door het visualiseren van de belasting van de medewerkers en de voortgang. Ons overzicht maakt het duidelijk hoe u de file kunt oplossen. Naast de traditionele voortgang van het project, tonen we de trends in de prestaties van uw resourcegroepen. In de praktijk zien we dat alleen al het aan iedereen weergeven van die informatie, de prestaties verbetert. Zichtbaarheid drijft prestaties.

 

Eenvoudig

Waanzinnig eenvoudig

De belangrijkste drijfveren voor onze ontwikkeling zijn eenvoud om te gebruiken, te implementeren en te onderhouden. Het is niet de vraag wat u kunt toevoegen aan uw model, maar wat kan worden weggelaten, terwijl u nog steeds de noodzakelijke inzichten in uw portfolio geeft. We hoeven alleen maar te weten of een taak is voltooid. Dit is alle informatie die nodig is om u in één oogopslag inzicht te geven in al de gezondheidsindicatoren van uw portfolio. Als projectmanager is er geen noodzaak meer om te worstelen met Gantt-diagrammen en het herschikken van de projectplanning. Alleen bij een verandering van scope is er behoefte om het totaal aan taken te wijzigen. Het effect op de orderportefeuille is direct zichtbaar.

 

Flexibiliteit en Eenvoud

Flexibiliteit en Eenvoud om het op te zetten

Het opzetten is eenvoudig. Behoud de goede dingen van uw huidige aanpak, of het nu scrum agile, V-model of waterval is.  Als u een gereedschap als MS-project, EPM, JIRA, TOPdesk of Sharepoint gebruikt zullen we daarop aansluiten. Ons systeem kan in uw huidige omgeving worden geïntegreerd als een “add-on”, er is geen noodzaak voor de uitrol van een compleet nieuw softwaresysteem.

Begint u vanuit het niets of heeft u slechts extra hulp nodig. Geen probleem, in twee maanden zijn we in staat om een ​​orderportefeuille met 20 tot 40 werknemers aan de gang te krijgen. Het meeste kunt u zelf doen, in het algemeen zijn er slechts 5 tot 10 dagen consultancy nodig, met inbegrip van opleidingsdagen.

 

Dr.Flow

Dr. Flow zal u helpen om uw prestaties te verbeteren 

Jarenlange ervaring en onderzoek vormen de basis van onze producten. De oprichters van GLOW-management zijn van oorsprong TOC Critical Chain experts en zijn nog steeds partners van de Goldratt Implementation Group. Op basis van deze inzichten is het FLOW-concept ontwikkeld als een volgende generatie. Momenteel hebben we twee promotieonderzoeken lopen die in samenwerking met verschillende internationale universiteiten onze oplossingen verder ontwikkelen en de uitkomsten bewijzen. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan ons onderzoek. Contacteer onze promovendi, Jan Willem Tromp en Albert Ponsteen.

 

FLOW MPM op Facebook